Cautare rapida

NG Brake Disc

NG Brake Disc

Compania

NG brake disc

In 1969, familia Torras-Maseras a infiintat compania Technologies Metal.lurgiques MT S.L., dedicata proiectarii si productiei de matrite. Pana in present, 38 de ani mai tarziu, a fost o companie de familie care s-a dezvoltat pas cu pas si s-a adaptat modificarilor permanente ale pietei.

In 1992 Tecnologies Metal.lurgiques MT S.L. s-a asociat cu NG Products pentru a incepe productia discurilor de frana, noua companiei fiind impartita in doua departamente. Tecnologies Metal.lurgiques MT S.L s-a ocupat de partea de productie si NG Products a preluat partea de comercializare. In acel moment, compania a obtinut certificatele ISO-9001 si TŰV. In 2006,familia Tottas s-a hotarat sa achizitioneze partea de comercializare a produselor de la partenerul NG Products. Incepand din acel moment, Tecnologies Metal.lurgiques MT S.L concepe, produce si comercializeaza discuri de frana sub numele NG BRAKE DISC „NEW GENERATION“.

NG brake disc

Gama

DISCURI FLOTANTE

NG floating disc
NG floating disc

DISC AUTOVENTILAT CU EFECT DE TURBINA

NG self-ventilated  disc

DISC SOLID

NG solid disc
NG solid disc

Certificat TÜV

NG TUV

Produse OEMPentru mai multe informatii accesati :

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.